یادش بخیر..........
![]() |
|
|||||||
انیمه ناروتو - Naruto A N I M E
بخش محبوترین نینجای دنیا ناروتو |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#111 |
![]() |
منم همزمان با crown clown بود که ناروتو دیدم عاشقش شدم و واسه به دست اوردنش اون موقع التماس crown clown میکردم
__________________![]() ![]() ![]() یادش بخیر.......... |
|
|
|
|
|
#112 |
![]() |
من اولين با ر تو گيم وان با دوبله ي ايتاليايي ديدم بعد پسر عموم از يکي از رفيق هاي سربازيش گرفت و به من داد
|
|
|
#113 |
![]() ارو سنین دنیای انیمه
|
من اولین بار از شبکه game one بود که عاشق ناروتو شدم ولی الان هرچی این شبکه رو میبینم di gari man پخش میکنه
__________________ |
|
|
|
|
|
#114 | |
![]() " من تسلیم نمیشم "
|
نقل قول:
|
|
|
|
#115 |
![]() هوكاگه ي دوم سنجوهاي صلح جو
|
واقعا
|
|
|
|
#116 | |
![]() " من تسلیم نمیشم "
|
نقل قول:
![]() wow!!!!!!!!
|
|
|
|
#117 |
![]() اونی که شکست نمیخوره !
|
من که اولین بار...عکسه ناروتو رو تو یه لوازم تحریری دیدم ...
__________________با خودم گفتم ناروتو کدوم انیمه ایه ؟
|
|
|
|
|
|
#118 |
![]() میکائیل ذهل دنیای انیمه
|
من عکساشو تو انترنت ...دیدم ....اول فیلم سینمایی شو دیدم ...بعد عاشقش شدم ....یه جامدادیشم خریدم
|
|
|
|
#119 |
![]() |
یه روز با ساسکه چان رفته بودیم رامن خوری!
__________________ یه دفعه ناروتو هم آویزون ما شد؟
|
|
|
#120 |
![]() |
درود
__________________منم یکی از دوستام میدید. بعد تو نمایشگاه E3 چند سال پیش دیدم که روی کنسولهای این نسل هم دارن میسازن بعد دیگه انقدر معتادش شدم که قسمت اول با 160تای شیپودنو خریدم و تو این تابستون دیدم الان یک هفته هست که شیپودنو تا آخر 160 دیدم قسمت اولو روز اولی که گرفتم 20 قسمتشو دیدم مامان گفت پاشو بگذار اون لپ تاپ بدبخت یکم استراحت کنه خودت هم استراحت کن خیلی باحاله ![]()
|
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (بوک مارک ها) |
| برچسب ها |
| purple, فیلم, قسمت, لحظه, من, چه, چی, ناروتو, چطور, ها, هست, ورلد, یه, که, کارتون, پاسخ, ؟, الان, انيمه, انیمه, انیمه ورلد, اول, اولین, اون, این, اگه, اتفاقی, از, بچه, به, بود, بیا, با, بار, بازی, بر, برای, بزرگ, حال, خیلی, دوستان, دیگه, دیدم, دیدید, در, را, سوال, ساده, شما, شد |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|