![]() |
|
|||||||
یوگی اوه - !Yu Gi Oh همه چیز در مورد یو گی اوه |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#31 |
![]() نوه ناروتو
هوکاگه 10 |
تو به من یاد دادی که بمانم تو گفتی به من رازت را تا بمانم تو اموختی به من که کن پشتکار تو هستی استاد و پدربزگم تو به یاد دادی قدرتت بی همتات تو به من دادی بخشی از قدرتت من می خواستم این تو شوم نمی خواستم نوه تو لغب شوم به من میگفتم نوه هوکاگه اما من می خواستم هوکاگه شوم تو بودی بوتم تو هستی الگویم اگر تو نبودی صلح به وجود نمی امد هدف من صلح دنیاست - |
|
|
|
|
|
#32 |
![]() کاربر فعال سول ایتر
|
افتخار؟
__________________ |
|
|
|
|
|
#33 |
![]() نوه ناروتو
هوکاگه 10 |
اره واسه چی میگی
تو به من یاد دادی که بمانم تو گفتی به من رازت را تا بمانم تو اموختی به من که کن پشتکار تو هستی استاد و پدربزگم تو به یاد دادی قدرتت بی همتات تو به من دادی بخشی از قدرتت من می خواستم این تو شوم نمی خواستم نوه تو لغب شوم به من میگفتم نوه هوکاگه اما من می خواستم هوکاگه شوم تو بودی بوتم تو هستی الگویم اگر تو نبودی صلح به وجود نمی امد هدف من صلح دنیاست - |
|
|
|
|
|
#34 |
![]() معاون وان پیس
|
تبریک به yan عزیز و تبریک به همه ایرانیهای انیمه بین و دوستدار یو گی اوه
__________________ |
|
|
|
|
|
#35 |
![]() کاربر فعال
|
منم به نوه ی ناروتو تبریک میگم
|
|
|
#36 |
![]() نوه ناروتو
هوکاگه 10 |
![]()
|
|
|
|
|
#37 |
![]() کاربر متخصص Fairy Tail
|
قضیه ی این مسابقه و افتخار چیه.
__________________![]() من به عنوان کسی که تا حالا از چند متری یوگی اوه رد نشدم هیچ نفهمیدم. |
|
|
|
|
|
#38 |
![]() نوه ناروتو
هوکاگه 10 |
|
|
|
|
|
#39 |
![]() سر اسپمر دنیای انیمه: جکسون باس ! |
این گروه بزرگترین گروه اینم ورلده که دارای بزرگترین گالری عکس این سایت میباشد! ---------- این تاپیک مخصوص عاشقان درست شده, حتما یه سری بزنید! [لینکها فقط برای اعضای انجمن قابل مشاهده و دسترسی می باشند ] ---------- این روزها همه روی گزینه تشکر کلیک میکنند, شما چه طور!!؟ |
|
|
|
|
|
#40 |
![]() سر اسپمر دنیای انیمه: جکسون باس ! |
من افتخار ميكنم
__________________با تشكر
این گروه بزرگترین گروه اینم ورلده که دارای بزرگترین گالری عکس این سایت میباشد! ---------- این تاپیک مخصوص عاشقان درست شده, حتما یه سری بزنید! [لینکها فقط برای اعضای انجمن قابل مشاهده و دسترسی می باشند ] ---------- این روزها همه روی گزینه تشکر کلیک میکنند, شما چه طور!!؟ |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (بوک مارک ها) |
| برچسب ها |
| 2, فقط, فعال, من, مبارزه, مثل, مسابقه, نفر, چند, ناروتو, هم, ها, یوگی, یک, یکی, کم, کاری, کارت, کسی, اما, امروز, اول, اون, ای, اینجا, ایرانی, ایرانیان, از, ازش, به, بود, بین, بیاین, با, باید, بازی, برای, برابر, بشه, تو, تبریک, حال, حرف, دوم, دور, دوستان, داشت, روز, شد, شروع |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|