ممنون
thanks
arigato!
این آخریه همون ممنون بود!
__________________![]() |
|
|||||||
محبوبهای کمرنگ ! بحث درباره سایر انیمه های پرطرفدار |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 |
![]() " من تسلیم نمیشم "
|
__________________ |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() " من تسلیم نمیشم "
|
خب این بیو گرافیه سن شین یا همون کونان :
__________________سن شین یه پسر دبیرستانیه که عضو فعال توی اداره پلیسه ! منظورم اینه که تقریبا همه پرونده ها قتلو از این جور چیزارو خودش حل میکنه خلاصه حسابی اونجا معروف شده و باعث شده کار بابای بهترین دوستش که از بچگی همدیگرو میشناختن کساد کنه خلاصه . این سن شین از دوستش خوشش میومده و جرئت به گفتنش نداشته تا اینکه وقتی با دوستش از شهر بازی میمدن سن شین احساس میکنه یکی داره تعقیبشون میکنه خلاصه سن شین میره تا ببینه قضیه چیه یه میله فرود میاد تو سرش ! بعد چند تا آقای محترم با احترام یه معجودنی رو تو حلقوم سن شین فرو میبرند ! خلاصه سن شین از یه پس16 ساله میشه بچه 6 ساله سن شین برای اینکه بتونه بفهمه این معجونی که به خوردش دادن . معماهای زیادی رو حل میکنه ( تیکه آخری رو خودم در آوردم !) |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (بوک مارک ها) |
| برچسب ها |
| 2, animworld, case, case cloe, center, conan, de, detective conan, فیلم, مورد, میشه, مختلف, مسائل, نزدیک, همون, های, هست, یک, یا, ژاپنی, کمک, کنان, که, کونان, کارگاه, کشف, گارکاه, پلیسی, پاسخ, پدر, الان, انیمه, انگلیسی, انتشار, اول, این, ادامه, بچه, بین, با, بازی, برای, حل, حال, دوست, دیگه, در, روی, سریال, علاقه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|